top of page

ERBJUDANDE: Beställ i-Face eller i-model och få produkter + uppstartskurs till värde av 14 500 kr!

Locka nya kunder och bli fullbokad på rekordtid

med våra innovativa EMS-produkter i-Face och i-model

I-model har hjälpt min salong att öka bokningsvolymen mycket. Det finns ett stort intresse och efterfrågan på den här nya moderna träningsmetoden - Maria på Impulse Training.
⭐⭐⭐⭐⭐

i-model behandling

Utöka din skönhetsverksamhet med i-Face och i-model!

Ge dina kunder en modern och effektiv skönhetsupplevelse med i-Face och i-model. Med avancerad EMS-teknologi och innovativa verktyg kan du hjälpa de att uppnå sina drömmar om elastisk hud, mindre celluliter och en slank kropp - allt på bara 25 minuter. Utrustningen sköter jobbet åt dig och hjälper dina kunder att på kort tid få resultat de inte trodde var möjliga.

Tack vare den korta behandlingstiden kan du ta emot två kunder per timme och därmed öka din lönsamhet. Du har även möjligheten att effektivt behandla flera kunder samtidigt och därmed maximera produktiviteten i din verksamhet.

EMS är den nya vågens träning. I Europa har EMS exploderat i popularitet, och nu når vågen Sverige. Var bland de första att erbjuda detta till dina kunder och säkra din konkurrensfördel!

Att hålla sig i form och ha en naturligt fräsch och slät hy är en ständigt pågående process och moderna metoder som går snabbt och ger fantastiska resultat lockar nya, nyfikna kunder​.

Tack vare vår digitaliserade EMS-teknologi kan du alltid erbjuda automatiska och skräddarsydda program som utgår från kundens förutsättningar och resultat. Här sätts kunden verkliga behov i centrum!

I-Face

Erbjud dina kunder en innovativ och skonsam anti-age behandling med EMS-teknik. i-Face ger fastare hud, minskar rynkor och reducerar fina linjer i ansiktet på ett naturligt sätt utan ingrepp, botox eller fillers. Stick ut bland konkurrenterna genom att erbjuda en icke-invasiv ansiktsbehandling och positionera dig som en nytänkande ledare inom hudvårdsbranschen.

Den nya generationens ansiktslyft utan injektioner eller smärta

EMS Sweden bilder (1).png

Om i-Face

i-Face är en kliniskt beprövad och säker ansiktsföryngringsbehandling som passar alla hudtyper. i-face kombinerar kraften från flera innovativa teknologier för att effektivt motverka ålderstecken, öka blodcirkulationen och skapa nytt kollagen. Ansiktsbehandlingen ger synliga resultat utan att orsaka smärta, och kräver minimal återhämtningstid.

Vi rekommenderar i-Face till skönhetssalonger, hudkliniker, salonger eller massageterapauter som vill erbjuda en innovativ men skonsam
anti-age behandling med snabba resultat.

i-Face hjälper era kunder att:

 

 • Minska rynkor och fina linjer.

 • Förbättra hudens struktur och elasticitet.

 • Strama upp huden och ge en lyftande effekt.

 • Få en friskare och mer strålande hud.

Vill du veta mer? Ladda ner vår produktbroschyr på engelska

i-Face

Investera i i-Face och få verksamheten att växa

Som hudterapeut, massageterapeut eller salongsägare söker du ständigt efter nya metoder för att förbättra din verksamhet, öka din vinst och attrahera nya kunder. i-Face erbjuder en banbrytande muskelbaserad ansiktsbehandling som ger påvisade resultat.
 

 • Öka er effektivitet: i-Face gör en stor del av arbetet åt er, vilket frigör er tid för andra uppgifter och maximerar produktiviteten.
   

 • Erbjud en unik behandlingsform: i-Face stimulerar ansiktsmusklerna på djupet, utan invasiva metoder, nålar eller botox, med synligt naturliga resultat. Detta gör att du kan erbjuda en alternativ behandlingsform till en bredare målgrupp som är ute efter säkra och nålfria ansiktsbehandlingar.
   

 • Locka nya kunder: Idag söker allt fler kunder nya, säkra hudbehandlingar som inte innefattar injektioner. Med i-Face kan du möta denna efterfrågan och attrahera en helt ny målgrupp som värdesätter moderna behandlingar.
   

Kom igång och få en helhetslösning för endast 90 000 kr (ink erbjudandet) eller månadsbetala för 2 900 kr!

Rosa bakgrund med bubblor

EXKLUSIVT SOMMARERBJUDANDE

Beställ i-Face och få 50 st gel pads + uppstartskurs till ett värde av
12 000 kr!*

*Gäller när du blir kund hos oss innan 31/08-2024

i-model ipad

i-model

Hjälp dina kunder att nå en drömfigur snabbt och smärtfritt! Om du är skönhetsterapeut, massageterapeut, salongsägare eller spaterapeut och vill hjälpa dina klienter att komma i form på ett snabbt och skonsamt sätt, så är i-model det självklara alternativet. Tack vare dräkten och smartplattan kan du effektivt behandla flera kunder samtidigt och öka lönsamheten.

Ge dina kunder en slank och välformad figur med den senaste EMS-tekniken

EMS Sweden bilder.png

Om i-model

i-model är en kroppsträning som använder EMS-teknologi för att reducera celluliter, öka muskel-massa, få fart på fettförbränningen samt ge fastare och slätare hud. i-model använder sig av neuromuskulära impulser (EMS) för att stimulera musklerna djupt och effektivt. Den patenterade EMS-dräkten från i-motion group är utrustad med 22 st elektrodplattor som placeras över hela kroppen. Under en träningssession skickas elektriska impulser genom elektroderna vilket får musklerna att kontraheras. Kontraktioner med i-model är betydligt mer intensiva och effektiva än vad som uppnås med traditionell styrketräning.

Om du är skönhetsterapeut, massageterapeut, salongsägare eller spaterapeut och vill erbjuda dina klienter att komma i form, så kan du med i-model hjälpa dem att:

 

 • Gå ner i vikt och få en tonad figur.

 • Forma kroppen och förbättra muskeldefinition.

 • Minska antalet celluliter.

 • Få en fastare och mer elastisk hud.

 • Förbättra sin cirkulation.

 • Få fart på lymfsystemet.
   

Tack vare EMS-tekniken bakom i-model aktiveras 90% av musklerna samtidigt, vilket ger en oöverträffad effektivitet. Ett pass på 25 minuter med i-model motsvarar hela 4 timmar intensiv träning på gymmet!

Vill du veta mer? Ladda ner vår produktbroschyr på engelska

i-model

Investera i i-model och få verksamheten att växa

Som ägare av en spa- eller skönhetssalong vet du hur viktigt det är att ligga steget före och erbjuda innovativa lösningar till dina kunder. Med i-model kan du ta din verksamhet till nya höjder och få en snabb avkastning på din investering. För mindre än 90 000 kr (inklusive erbjudandet) får du en revolutionerande produkt som inte bara sparar tid och resurser, utan ger dina kunder synliga resultat utan invasiva metoder.
 

 • Slank & stark kropp på rekordfart:  
  Hjälp dina kunder att komma i sin livs bästa form tack vare den senaste tekniken.
   

 • Tidseffektivt: 
  Tack vare den korta behandlingstiden kan du ta emot två kunder per timme och därmed öka din lönsamhet.
   

 • Locka nya kunder: 
  Att hålla sig i form och hitta nya metoder som ger snabba, fantastiska resultat lockar alltid till nyfikna kunder som vill testa.
   

 • Lång kundlivslängd:
  Många kunder besöker dig 2 ggr/v och ett övervägande antal blir lojala stamkunder.
   

 • Elektrisk Muskel Stimulering (EMS) är en träningsform och därmed kan dina kunder använda sitt friskvårdsbidrag.
   

 • Eftersom EMS går under träning är det endast 6 % moms på alla behandlingar/pass/sessioner vilket ökar din lönsamhet!
   

Kom igång och få en helhetslösning för endast 90 000 kr (ink erbjudandet) eller månadsbetala för 2 900 kr!

Rosa bakgrund med bubblor

EXKLUSIVT SOMMARERBJUDANDE

Beställ i-model och få en gratis dräkt + uppstartskurs till ett värde av
14 500 kr!*

*Gäller när du blir kund hos oss innan 31/08-2024

Kundcase - vår berättelse

Från en blygsam start i hemmagymmet till fullbokade rum på The Venue i centrala Stockholm inom 2 månader – EMS Shape är en sann framgångssaga!

Allt började i november 2022. Helena och Rickard, drivna av en passion för hälsa och skönhet, tog steget och köpte in den banbrytande EMS-tekniken från i-motion group i Spanien. De var bland de första i Sverige att introducera denna revolutionerande metod, och nyfikenheten var stor.
 

Vänner och bekanta bjöds in för att prova på i-model. Responsen var överväldigande. Snart var både Helenas och Rickards hemmagym fullbokade. Succén var given, och drömmen om en mer etablerad verksamhet tog form.
 

I april 2023 bildade de EMS Shape och blev exklusiva distributörer av i-motion groups produkter i Sverige. September 2023 flyttade de ihop sina verksamheter och hyrde in sig i ett rum på skönhetssalongen The Venue i centrala Stockholm. Att börja om från scratch och skaffa nya kunder i en storstad var en utmaning.
 

Men redan i oktober 2023 (endast en månad senare!) var rummet fullbokat vilket ledde till att de i november 2023 var tvungna att hyra ett rum till och för att kunna ta emot den höga efterfrågan. I mars 2024 öppnade de ytterligare ett rum, och i maj 2024 var alla tre rummen fullbokade måndag till fredag. I augusti 2024 öppnar de en ny filial och fortsätter att expandera!

Sedan januari 2023 har Helena och Rickard distribuerat EMS-utrustning till ett 20-tal företag i Sverige, både inom skönhets- och träningsbranschen!

Vad våra kunder säger

Maria - Impulse Training
"I-model har hjälpt min salong att öka bokningsvolymen mycket. Det finns ett stort intresse och efterfrågan på den här nya moderna träningsmetoden. Den ger våra kunder en effektiv och resultat-inriktad lösning på deras önskemål för regelbunden träning på ett enklare sätt."

Maria, ägare på Impulse Training

Boka möte

Skicka en intresseförfrågan

Fyll i dina uppgifter så skickar vi mer information till dig!

 • Vad ingår i uppstartspaketet?
  I vårt uppstartspaket får du: Utbildning och on-boarding i produkten. Marknadsföringsmaterial och tips. Best practice råd om att komma igång. 24/7 support från oss.
 • Vilka är EMS Sweden?
  Vi på EMS Sweden är exklusiva distributörer av i-motion groups produkter i Sverige. Vi har serverat ett 20-tal kunder inom skönets -och träningsbranschen i Sverige och som distributör av i-motion groups produkter erbjuder vi en unik kombination av toppmodern EMS-utrustning, utbildning och support samt leverans över hela Sverige.
 • Vilka är i-motion group?
  Sedan 2014 har i-motion group varit en ledande aktör inom tränings- och skönhetsbranschen. Med huvudkontor i Spanien har vi expanderat till över 60 länder, samarbetar med partners och distributörer över hela världen. Vårt engagemang för innovation och kvalitet har gjort oss till det självklara valet för både professionella idrottare och vardagsmotionärer som vill nå sina träningsmål. Vi har hjälpt tusentals människor världen över, från vardagsmotionärer till världs-stjärnor som Karim Benzema, Dani Alves och Anthony Elanga att nå sina mål.
 • Hur mycket kostar i-Face och i-model?
  Med en investering på mindre än 90 000 kr (inklusive sommarerbjudandet) kan du med i-Face och i-model förvandla din verksamhet. Vi erbjuder 2 smidiga betallösningar så att du kan betala för produkten på det sätt som passar dig bäst: Helpris: Investera ca 90 000 kr som en direkt företagskostnad. Månadsbetalning: Betala en låg månadsavgift på endast 2 900 kr och företagsleasa produkten.
 • Hur kommer jag igång?
  Skicka in en bokningsförfrågan så återkommer vi med en skräddarsydd offert som passar din verksamhet! Därefter on-boardas du och ditt team och får instruktioner för att komma igång. I vårt uppstartspaket ingår installation, utbildning, support och sälj -och marknadsföringsmaterial.
 • Hur länge gäller sommarerbjudandet?
  Just nu har vi ett exklusivt sommarerbjudande för nya kunder! När du beställer en av våra utrustningar bjuder vi på ytterligare produkter till ett totalt värde av 12 000 - 14 500 kr. Väljer du att beställa i-Face får du: Ett paket med gelpads kostnadsfritt (till värde av 6 000 kr) Gratis uppstartspaket (till värde av 6 000 kr) Väljer du att beställa i-model får du: En gratis dräkt i valfri storlek (till värde av 8 500 kr) Gratis uppstartspaket (till värde av 6 000 kr) Sommarerbjudandet gäller till och med 31/8-2024.
 • Är era produkter säkra?
  Alla våra EMS-utrustningar är användarvänliga, säkra och skräddarsydda för olika branscher och behov!
 • Hur lägger jag till nya frågor och svar?
  Följ de här stegen för att lägga till frågor och svar: 1. Hantera vanliga frågor från din översikt eller i Redigeraren 2. Lägg till en fråga och ett svar 3. Tilldela frågan en kategori 4. Spara och publicera Du kan alltid komma tillbaka och redigera dina frågor.
 • Hur redigerar jag eller tar bort Vanliga frågor-rubriken?
  Du kan redigera rubriken från 'Inställningar' i Redigeraren. För att ta bort rubriken från din mobilapp går du till fliken 'Sida och app' i Owner app och gör anpassningar.
 • Kan jag lägga till en bild, video eller GIF i frågan?
  Ja. Följ de här stegen: 1. Hantera vanliga frågor från din översikt eller i Redigeraren 2. Skapa en ny fråga eller redigera en befintlig 3. Klicka på video-, bild- eller GIF-ikonen från svarsrutan 4. Lägg till media från biblioteket och spara.
bottom of page