top of page
i-motion träning_edited_edited_edited.jpg

 Den effektiva muskelträningen med som ger snabba resultat

Hjälp dina kunder att nå sina träningsmål snabbare än någonsin med i-motion. Erbjud det bästa inom EMS helkroppsträning med i-motion och bli en ledande aktör i branschen!

EMS SWEDEN ÄR EXKLUSIV DISTRIBUTÖR AV
I-MOTION GROUPS PRODUKTER I SVERIGE

Med i-motions banbrytande EMS-teknik aktiveras 90% av musklerna samtidigt, inklusive de djupare musklerna som är svåra att nå med traditionell träning. Resultatet blir en effektiv fettförbränning, synlig muskeltillväxt och en betydligt mer tonad figur - på bara 25 minuter per träningspass!

I-MOTION Logo

Vad är i-motion?

Ronaldo, Heidi Klum, Madonna, Usain Bolt och Chrissy Teigen – vad har de gemensamt? De är alla i toppskiktet av sina branscher och vet hur man maximerar sin prestation. En av deras hemligheter är EMS-träning.

I-motion ger företag inom träning och rehab en unik möjlighet att erbjuda sina kunder en oöverträfflig träningsupplevelse. Med i-motion aktiveras kroppens muskler på ett djupare och mer effektivt sätt än vid traditionell styrketräning, vilket leder till snabbare resultat och en starkare, mer vältränad kropp. Den unika EMS-dräkten med 22 elektrodplattor ger full komfort och rörelsefrihet under träningen. Utrustningen är helt trådlös, vilket eliminerar sladdar och kablar, och materialet är både antibakteriellt och doftfritt.

i-motion gruppträning i dräkt

Hur fungerar
i-motion?

Under en i-motion-träning får du en patenterade EMS-dräkt med 22 elektrodplattor placerade över hela kroppen. Dessa plattor skickar elektriska impulser till musklerna, vilket simulerar intensiva muskelsammandragningar och skapar en effektiv och tidseffektiv träning. Intensiteten på impulserna kan enkelt justeras för att passa individuella nivåer, vilket gör i-motion lämplig för friska personer i alla åldrar och med varierande träningserfarenhet.


Till skillnad från traditionell EMS-träning, där en person står stilla under hela passet, ger i-motion full rörelsefrihet. Detta gör det möjligt att använda i-motion både inom- samt utomhus samt för både energiska gruppträningspass och individuella gymövningar. Flexibiliteten och anpassningsmöjligheterna är oändliga för din verksamhet.

Träna effektivt med EMS-smartplatta

Styr träningen enkelt och smidigt med vår EMS-smartplatta och träna upp till 90% av kroppens muskelgrupper på en session. Smartplattan gör att du på ett enkelt sätt kan du erbjuda dina kunder en mångsidig och effektiv träningsupplevelse!

Styr allt från en central plats

Tack vare den trådlösa utrustningen med 200 meter bluetooth-räckvidd är träningen helt obegränsad. Du kan träna vart du vill.

Brett spektrum av träningsprogram

Välj bland 24 program, varav 12 individuella och 6 automatiska, för att möta alla dina kunders behov.

Flexibilitet och anpassning

Erbjud en skräddarsydd upplevelse för varje kund. Du kan anpassa varje session individuellt efter varje kunds behov och träningsmål.

Automatiserade program

De automatiska programmen erbjuder 25-minuters träningspass för en tidsbesparande behandling.

Perfekt för gruppträning

Med plattans intuitiva gränssnitt  kan du enkelt hantera och övervaka flera gruppträningspass samtidigt. 

Träna olika kroppsområden

Programmen är utformade och vetenskapligt testade för att ge bästa möjliga resultat på specifika kroppsområden.

5 bevisade fördelar med
i-motion för träningsaktörer

01.

Multi-träning med smartplattan

Träna flera personer samtidigt med smartplatta. Optimera din tid och öka vinsten med kortare och flera pass!

02.

Maximal muskel-tillväxt på kort tid

Forskning, utveckling och modern teknik genererar ​nya möjligheter. Med i-motion får dina kunder bättre resultat på kortare tid.

03.

Enkel och smidig hantering

Kroppsdräkten väger endast 3 kg och är lätt att ta med, vilket ger dig full flexibilitet och mobilitet i din verksamhet.

04.

Bekväm och flexibel träning

Du kan använda i-motion i behandlings-rummet, studion eller gymmet, när och var du vill. Utrustningen ger dig 100% flexibilitet.

05.

Mångsidig träning för alla mål

I-motion har flera användningsområden; muskeluppbyggnad, fettförbränning, rehabilitering och smärtlindring.

Är i-motion rätt för din verksamhet?

i-motion är anpassad för professionella företag inom träning och rehab. Om du arbetar som:

 • Personlig tränare

 • Gruppträningsansvarig

 • Fysioterapeut

 • Naprapat

 • Platschef
   

…så är i-motion perfekt för er!

i-motion dräkt effekter
Fördelar med i-motion dräkt i ikoner
i-motion träningsbild rehab och pt

Investera i i-motion och få verksamheten att växa

Som beslutsfattare i en tränings- eller rehabsverksamhet söker du ständigt nya lösningar för att öka vinst, optimera effektivitet och stärka ditt rykte. i-motion erbjuder inte bara en innovativ träningsmetod, utan en direkt avkastning på din investering.
 

 • Multi-träning: Spara tid och resurser genom att effektivt träna flera personer samtidigt med hjälp av smartplattan. i-motion maximerar din tid och ger dig en unik möjlighet att öka din kundbas och din vinst.
   

 • Snabbare kundresultat: Ditt mål är att hjälpa dina kunder att se och må bättre. Med i-motion når du detta mål snabbare och effektivare. Kortare träningstid med synliga resultat ger dig nöjdare kunder och lockar nya till din verksamhet.
   

 • Skonsam träning och snabbare rehabilitering: i-motion erbjuder en säker och skonsam träningsmetod som minimerar risken för skador. Skulle en skada ändå inträffa kan du erbjuda rehabilitering med i-motion, vilket ger dig en komplett lösning för både träning och rehabilitering.

Resultat

Med i-motion kan era klienter uppnå märkbara resultat på bara några få veckor, exempelvis:
 

 • Ökad muskelmassa och definition

 • Minskad fettmassa

 • Förbättrad kondition och uthållighet

 • Ökad rörlighet, flexibilitet och explosivitet

 • Minskad risk för muskelbristningar och muskelskada

 • Förebyggande och rehabiliterande styrketräning


 

Driver ni en skönhetssalong och är nyfiken på EMS helkroppsutrustning? Då är i-model rätt för er.
 

Eller är ni ute efter EMS-utrustning för ansiktsbehandling istället? Läs om i-face här.

Fördelar med i-motion vs vanlig träning

Ta din verksamhet till nästa nivå med i-motion och erbjud dina kunder en unik och eftertraktad produkt som garanterat ger resultat - snabbt.

Företagsleasa
i-motion för endast ca 2900kr/mån!

Vi hjälper dig med allt du behöver för att komma igång, inklusive utrustning, programvara och utbildning. Dessutom erbjuder vi en rad smidiga betallösningar, med leasing för ca 2900 kr/mån, som gör det möjligt för dig att finansiera utrustningen med förmånliga villkor. 

 • Facebook
 • Instagram

BOKA ETT MÖTE OCH FÅ EN OFFERT

Tack för din bokning! Vi återkommer till dig inom kort för att boka in ett möte och ge dig en skräddarsydd offert.

bottom of page